OrganizationPengurus Syarikat
Mohamad Haffiz Bin Roslan

Timbalan Pengurus Syarikat
Hazwani Binti Mohamad


Pengurus Bahagian Kewangan
Nuratiqah Binti Norhahim

Pengurus Bahagian Pemasaran
Elliyah Binti Supardi

Pengurus Bahagian Sumber Manusia
Aida Umi Faradila Binti Tupani
Visi, Misi, Objektif


Visi


Visi syarikat adalah “We Sell The Great Product”. Pelbagai jenis produk komputer dapat di atasi dengan cara penyelesaian kami. Syarikat kami ingin membantu para pengguna mendapatkan produk dan perkakasan komputer yang terkini dengan harga yang berpatutan serta syarikat kami menawarkan pelbagai jenis promosi-promisi yang terhebat.
Kami berusaha meningkatkan pengeluaran produk dan perkakasan denagn menyelarikan penggunaanya dengan taraf teknologi terkini.

Misi

Syarikat kami mempunyai misi yang penting terhadap semua pelanggan kami. Misi syarikat kami ialah “Kepuasan anda matlamat kami”. 

Objektif

Syarikat Heezaly Computer Trading Company bertindak sebagai pusat perkhidmatan ICT dan merupakan pembekal produk aksesori dan perkakasan komputer,pembekal set komputer dan pelbagai jenis laptop. Syarikat kami menyediakan perkhidmatan set komputer dan perkakasan komputer yang tercanggih dan terkini.
Selain itu, syarikat kami menggalakan penggunaan ICT di kalangan peniagadan pengusaha bumiputera untuk mencapai taraf global daam bidang perniagaan.